divorce Maryland, divorce Maryland lawyer, divorce Maryland attorney, MD divorce Maryland attorney, divorce Maryland attorney, divorce Maryland lawyer, Rockville divorce Maryland attorney, Takoma park divorce Maryland attorney, chevy chase divorce Maryland attorney, Wheaton divorce Maryland attorney, Dickerson divorce Maryland attorney, Barnesville divorce Maryland attorney, Glenmont divorce Maryland attorney, Garrett park divorce Maryland attorney, glen echo divorce Maryland attorney, Montgomery village divorce Maryland attorney, Hyattsville divorce Maryland attorney, upper Marlboro divorce Maryland attorney, bowie divorce Maryland attorney, laurel divorce Maryland attorney, college park divorce Maryland attorney, greenbelt divorce Maryland attorney, oxon hill divorce Maryland attorney, capitol heights divorce Maryland attorney, national harbor divorce Maryland attorney, Lanham divorce Maryland attorney, district heights divorce Maryland attorney, Riverdale park divorce Maryland attorney, Landover divorce Maryland attorney, Bladensburg divorce Maryland attorney, Cheverly divorce Maryland attorney, new Carrollton divorce Maryland attorney, Rockville divorce Maryland lawyer, Takoma park divorce Maryland lawyer, chevy chase divorce Maryland lawyer, Wheaton divorce Maryland lawyer, Dickerson divorce Maryland lawyer, Barnesville divorce Maryland lawyer, Glenmont divorce Maryland lawyer, Garrett park divorce Maryland lawyer, glen echo divorce Maryland lawyer, Montgomery village divorce Maryland lawyer, Hyattsville divorce Maryland lawyer, upper Marlboro divorce Maryland lawyer, bowie divorce Maryland lawyer, laurel divorce Maryland lawyer, college park divorce Maryland lawyer, greenbelt divorce Maryland lawyer, oxon hill divorce Maryland lawyer, capitol heights divorce Maryland lawyer, national harbor divorce Maryland lawyer, Lanham divorce Maryland lawyer, district heights divorce Maryland lawyer, Riverdale park divorce Maryland lawyer, Landover divorce Maryland lawyer, Bladensburg divorce Maryland lawyer, Cheverly divorce Maryland lawyer, new Carrollton divorce Maryland lawyer, absolute divorce Maryland, absolute divorce Maryland lawyer, absolute divorce Maryland attorney, MD absolute divorce Maryland attorney, absolute divorce Maryland attorney, absolute divorce Maryland lawyer, Rockville absolute divorce Maryland attorney, Takoma park absolute divorce Maryland attorney, chevy chase absolute divorce Maryland attorney, Wheaton absolute divorce Maryland attorney, Dickerson absolute divorce Maryland attorney, Barnesville absolute divorce Maryland attorney, Glenmont absolute divorce Maryland attorney, Garrett park absolute divorce Maryland attorney, glen echo absolute divorce Maryland attorney, Montgomery village absolute divorce Maryland attorney, Hyattsville absolute divorce Maryland attorney, upper Marlboro absolute divorce Maryland attorney, bowie absolute divorce Maryland attorney, laurel absolute divorce Maryland attorney, college park absolute divorce Maryland attorney, greenbelt absolute divorce Maryland attorney, oxon hill absolute divorce Maryland attorney, capitol heights absolute divorce Maryland attorney, national harbor absolute divorce Maryland attorney, Lanham absolute divorce Maryland attorney, district heights absolute divorce Maryland attorney, Riverdale park absolute divorce Maryland attorney, Landover absolute divorce Maryland attorney, Bladensburg absolute divorce Maryland attorney, Cheverly absolute divorce Maryland attorney, new Carrollton absolute divorce Maryland attorney, Rockville absolute divorce Maryland lawyer, Takoma park absolute divorce Maryland lawyer, chevy chase absolute divorce Maryland lawyer, Wheaton absolute divorce Maryland lawyer, Dickerson absolute divorce Maryland lawyer, Barnesville absolute divorce Maryland lawyer, Glenmont absolute divorce Maryland lawyer, Garrett park absolute divorce Maryland lawyer, glen echo absolute divorce Maryland lawyer, Montgomery village absolute divorce Maryland lawyer, Hyattsville absolute divorce Maryland lawyer, upper Marlboro absolute divorce Maryland lawyer, bowie absolute divorce Maryland lawyer, laurel absolute divorce Maryland lawyer, college park absolute divorce Maryland lawyer, greenbelt absolute divorce Maryland lawyer, oxon hill absolute divorce Maryland lawyer, capitol heights absolute divorce Maryland lawyer, national harbor absolute divorce Maryland lawyer, Lanham absolute divorce Maryland lawyer, district heights absolute divorce Maryland lawyer, Riverdale park absolute divorce Maryland lawyer, Landover absolute divorce Maryland lawyer, Bladensburg absolute divorce Maryland lawyer, Cheverly absolute divorce Maryland lawyer, new Carrollton absolute divorce Maryland lawyer, limited divorce Maryland, limited divorce Maryland lawyer, limited divorce Maryland attorney, MD limited divorce Maryland attorney, limited divorce Maryland attorney, limited divorce Maryland lawyer, Rockville limited divorce Maryland attorney, Takoma park limited divorce Maryland attorney, chevy chase limited divorce Maryland attorney, Wheaton limited divorce Maryland attorney, Dickerson limited divorce Maryland attorney, Barnesville limited divorce Maryland attorney, Glenmont limited divorce Maryland attorney, Garrett park limited divorce Maryland attorney, glen echo limited divorce Maryland attorney, Montgomery village limited divorce Maryland attorney, Hyattsville limited divorce Maryland attorney, upper Marlboro limited divorce Maryland attorney, bowie limited divorce Maryland attorney, laurel limited divorce Maryland attorney, college park limited divorce Maryland attorney, greenbelt limited divorce Maryland attorney, oxon hill limited divorce Maryland attorney, capitol heights limited divorce Maryland attorney, national harbor limited divorce Maryland attorney, Lanham limited divorce Maryland attorney, district heights limited divorce Maryland attorney, Riverdale park limited divorce Maryland attorney, Landover limited divorce Maryland attorney, Bladensburg limited divorce Maryland attorney, Cheverly limited divorce Maryland attorney, new Carrollton limited divorce Maryland attorney, Rockville limited divorce Maryland lawyer, Takoma park limited divorce Maryland lawyer, chevy chase limited divorce Maryland lawyer, Wheaton limited divorce Maryland lawyer, Dickerson limited divorce Maryland lawyer, Barnesville limited divorce Maryland lawyer, Glenmont limited divorce Maryland lawyer, Garrett park limited divorce Maryland lawyer, glen echo limited divorce Maryland lawyer, Montgomery village limited divorce Maryland lawyer, Hyattsville limited divorce Maryland lawyer, upper Marlboro limited divorce Maryland lawyer, bowie limited divorce Maryland lawyer, laurel limited divorce Maryland lawyer, college park limited divorce Maryland lawyer, greenbelt limited divorce Maryland lawyer, oxon hill limited divorce Maryland lawyer, capitol heights limited divorce Maryland lawyer, national harbor limited divorce Maryland lawyer, Lanham limited divorce Maryland lawyer, district heights limited divorce Maryland lawyer, Riverdale park limited divorce Maryland lawyer, Landover limited divorce Maryland lawyer, Bladensburg limited divorce Maryland lawyer, Cheverly limited divorce Maryland lawyer, new Carrollton limited divorce Maryland lawyer, Divorce alimony Maryland, Divorce alimony Maryland lawyer, Divorce alimony Maryland attorney, MD Divorce alimony Maryland attorney, Divorce alimony Maryland attorney, Divorce alimony Maryland lawyer, Rockville Divorce alimony Maryland attorney, Takoma park Divorce alimony Maryland attorney, chevy chase Divorce alimony Maryland attorney, Wheaton Divorce alimony Maryland attorney, Dickerson Divorce alimony Maryland attorney, Barnesville Divorce alimony Maryland attorney, Glenmont Divorce alimony Maryland attorney, Garrett park Divorce alimony Maryland attorney, glen echo Divorce alimony Maryland attorney, Montgomery village Divorce alimony Maryland attorney, Hyattsville Divorce alimony Maryland attorney, upper Marlboro Divorce alimony Maryland attorney, bowie Divorce alimony Maryland attorney, laurel Divorce alimony Maryland attorney, college park Divorce alimony Maryland attorney, greenbelt Divorce alimony Maryland attorney, oxon hill Divorce alimony Maryland attorney, capitol heights Divorce alimony Maryland attorney, national harbor Divorce alimony Maryland attorney, Lanham Divorce alimony Maryland attorney, district heights Divorce alimony Maryland attorney, Riverdale park Divorce alimony Maryland attorney, Landover Divorce alimony Maryland attorney, Bladensburg Divorce alimony Maryland attorney, Cheverly Divorce alimony Maryland attorney, new Carrollton Divorce alimony Maryland attorney, Rockville Divorce alimony Maryland lawyer, Takoma park Divorce alimony Maryland lawyer, chevy chase Divorce alimony Maryland lawyer, Wheaton Divorce alimony Maryland lawyer, Dickerson Divorce alimony Maryland lawyer, Barnesville Divorce alimony Maryland lawyer, Glenmont Divorce alimony Maryland lawyer, Garrett park Divorce alimony Maryland lawyer, glen echo Divorce alimony Maryland lawyer, Montgomery village Divorce alimony Maryland lawyer, Hyattsville Divorce alimony Maryland lawyer, upper Marlboro Divorce alimony Maryland lawyer, bowie Divorce alimony Maryland lawyer, laurel Divorce alimony Maryland lawyer, college park Divorce alimony Maryland lawyer, greenbelt Divorce alimony Maryland lawyer, oxon hill Divorce alimony Maryland lawyer, capitol heights Divorce alimony Maryland lawyer, national harbor Divorce alimony Maryland lawyer, Lanham Divorce alimony Maryland lawyer, district heights Divorce alimony Maryland lawyer, Riverdale park Divorce alimony Maryland lawyer, Landover Divorce alimony Maryland lawyer, Bladensburg Divorce alimony Maryland lawyer, Cheverly Divorce alimony Maryland lawyer, new Carrollton Divorce alimony Maryland lawyer, older divorce Maryland, older divorce Maryland lawyer, older divorce Maryland attorney, MD older divorce Maryland attorney, older divorce Maryland attorney, older divorce Maryland lawyer, Rockville older divorce Maryland attorney, Takoma park older divorce Maryland attorney, chevy chase older divorce Maryland attorney, Wheaton older divorce Maryland attorney, Dickerson older divorce Maryland attorney, Barnesville older divorce Maryland attorney, Glenmont older divorce Maryland attorney, Garrett park older divorce Maryland attorney, glen echo older divorce Maryland attorney, Montgomery village older divorce Maryland attorney, Hyattsville older divorce Maryland attorney, upper Marlboro older divorce Maryland attorney, bowie older divorce Maryland attorney, laurel older divorce Maryland attorney, college park older divorce Maryland attorney, greenbelt older divorce Maryland attorney, oxon hill older divorce Maryland attorney, capitol heights older divorce Maryland attorney, national harbor older divorce Maryland attorney, Lanham older divorce Maryland attorney, district heights older divorce Maryland attorney, Riverdale park older divorce Maryland attorney, Landover older divorce Maryland attorney, Bladensburg older divorce Maryland attorney, Cheverly older divorce Maryland attorney, new Carrollton older divorce Maryland attorney, Rockville older divorce Maryland lawyer, Takoma park older divorce Maryland lawyer, chevy chase older divorce Maryland lawyer, Wheaton older divorce Maryland lawyer, Dickerson older divorce Maryland lawyer, Barnesville older divorce Maryland lawyer, Glenmont older divorce Maryland lawyer, Garrett park older divorce Maryland lawyer, glen echo older divorce Maryland lawyer, Montgomery village older divorce Maryland lawyer, Hyattsville older divorce Maryland lawyer, upper Marlboro older divorce Maryland lawyer, bowie older divorce Maryland lawyer, laurel older divorce Maryland lawyer, college park older divorce Maryland lawyer, greenbelt older divorce Maryland lawyer, oxon hill older divorce Maryland lawyer, capitol heights older divorce Maryland lawyer, national harbor older divorce Maryland lawyer, Lanham older divorce Maryland lawyer, district heights older divorce Maryland lawyer, Riverdale park older divorce Maryland lawyer, Landover older divorce Maryland lawyer, Bladensburg older divorce Maryland lawyer, Cheverly older divorce Maryland lawyer, new Carrollton older divorce Maryland lawyer, absolute older divorce Maryland, absolute older divorce Maryland lawyer, absolute older divorce Maryland attorney, MD absolute older divorce Maryland attorney, absolute older divorce Maryland attorney, absolute older divorce Maryland lawyer, Rockville absolute older divorce Maryland attorney, Takoma park absolute older divorce Maryland attorney, chevy chase absolute older divorce Maryland attorney, Wheaton absolute older divorce Maryland attorney, Dickerson absolute older divorce Maryland attorney, Barnesville absolute older divorce Maryland attorney, Glenmont absolute older divorce Maryland attorney, Garrett park absolute older divorce Maryland attorney, glen echo absolute older divorce Maryland attorney, Montgomery village absolute older divorce Maryland attorney, Hyattsville absolute older divorce Maryland attorney, upper Marlboro absolute older divorce Maryland attorney, bowie absolute older divorce Maryland attorney, laurel absolute older divorce Maryland attorney, college park absolute older divorce Maryland attorney, greenbelt absolute older divorce Maryland attorney, oxon hill absolute older divorce Maryland attorney, capitol heights absolute older divorce Maryland attorney, national harbor absolute older divorce Maryland attorney, Lanham absolute older divorce Maryland attorney, district heights absolute older divorce Maryland attorney, Riverdale park absolute older divorce Maryland attorney, Landover absolute older divorce Maryland attorney, Bladensburg absolute older divorce Maryland attorney, Cheverly absolute older divorce Maryland attorney, new Carrollton absolute older divorce Maryland attorney, Rockville absolute older divorce Maryland lawyer, Takoma park absolute older divorce Maryland lawyer, chevy chase absolute older divorce Maryland lawyer, Wheaton absolute older divorce Maryland lawyer, Dickerson absolute older divorce Maryland lawyer, Barnesville absolute older divorce Maryland lawyer, Glenmont absolute older divorce Maryland lawyer, Garrett park absolute older divorce Maryland lawyer, glen echo absolute older divorce Maryland lawyer, Montgomery village absolute older divorce Maryland lawyer, Hyattsville absolute older divorce Maryland lawyer, upper Marlboro absolute older divorce Maryland lawyer, bowie absolute older divorce Maryland lawyer, laurel absolute older divorce Maryland lawyer, college park absolute older divorce Maryland lawyer, greenbelt absolute older divorce Maryland lawyer, oxon hill absolute older divorce Maryland lawyer, capitol heights absolute older divorce Maryland lawyer, national harbor absolute older divorce Maryland lawyer, Lanham absolute older divorce Maryland lawyer, district heights absolute older divorce Maryland lawyer, Riverdale park absolute older divorce Maryland lawyer, Landover absolute older divorce Maryland lawyer, Bladensburg absolute older divorce Maryland lawyer, Cheverly absolute older divorce Maryland lawyer, new Carrollton absolute older divorce Maryland lawyer, limited older divorce Maryland, limited older divorce Maryland lawyer, limited older divorce Maryland attorney, MD limited older divorce Maryland attorney, limited older divorce Maryland attorney, limited older divorce Maryland lawyer, Rockville limited older divorce Maryland attorney, Takoma park limited older divorce Maryland attorney, chevy chase limited older divorce Maryland attorney, Wheaton limited older divorce Maryland attorney, Dickerson limited older divorce Maryland attorney, Barnesville limited older divorce Maryland attorney, Glenmont limited older divorce Maryland attorney, Garrett park limited older divorce Maryland attorney, glen echo limited older divorce Maryland attorney, Montgomery village limited older divorce Maryland attorney, Hyattsville limited older divorce Maryland attorney, upper Marlboro limited older divorce Maryland attorney, bowie limited older divorce Maryland attorney, laurel limited older divorce Maryland attorney, college park limited older divorce Maryland attorney, greenbelt limited older divorce Maryland attorney, oxon hill limited older divorce Maryland attorney, capitol heights limited older divorce Maryland attorney, national harbor limited older divorce Maryland attorney, Lanham limited older divorce Maryland attorney, district heights limited older divorce Maryland attorney, Riverdale park limited older divorce Maryland attorney, Landover limited older divorce Maryland attorney, Bladensburg limited older divorce Maryland attorney, Cheverly limited older divorce Maryland attorney, new Carrollton limited older divorce Maryland attorney, Rockville limited older divorce Maryland lawyer, Takoma park limited older divorce Maryland lawyer, chevy chase limited older divorce Maryland lawyer, Wheaton limited older divorce Maryland lawyer, Dickerson limited older divorce Maryland lawyer, Barnesville limited older divorce Maryland lawyer, Glenmont limited older divorce Maryland lawyer, Garrett park limited older divorce Maryland lawyer, glen echo limited older divorce Maryland lawyer, Montgomery village limited older divorce Maryland lawyer, Hyattsville limited older divorce Maryland lawyer, upper Marlboro limited older divorce Maryland lawyer, bowie limited older divorce Maryland lawyer, laurel limited older divorce Maryland lawyer, college park limited older divorce Maryland lawyer, greenbelt limited older divorce Maryland lawyer, oxon hill limited older divorce Maryland lawyer, capitol heights limited older divorce Maryland lawyer, national harbor limited older divorce Maryland lawyer, Lanham limited older divorce Maryland lawyer, district heights limited older divorce Maryland lawyer, Riverdale park limited older divorce Maryland lawyer, Landover limited older divorce Maryland lawyer, Bladensburg limited older divorce Maryland lawyer, Cheverly limited older divorce Maryland lawyer, new Carrollton limited older divorce Maryland lawyer, Older divorce alimony Maryland, Older divorce alimony Maryland lawyer, Older divorce alimony Maryland attorney, MD Older divorce alimony Maryland attorney, Older divorce alimony Maryland attorney, Older divorce alimony Maryland lawyer, Rockville Older divorce alimony Maryland attorney, Takoma park Older divorce alimony Maryland attorney, chevy chase Older divorce alimony Maryland attorney, Wheaton Older divorce alimony Maryland attorney, Dickerson Older divorce alimony Maryland attorney, Barnesville Older divorce alimony Maryland attorney, Glenmont Older divorce alimony Maryland attorney, Garrett park Older divorce alimony Maryland attorney, glen echo Older divorce alimony Maryland attorney, Montgomery village Older divorce alimony Maryland attorney, Hyattsville Older divorce alimony Maryland attorney, upper Marlboro Older divorce alimony Maryland attorney, bowie Older divorce alimony Maryland attorney, laurel Older divorce alimony Maryland attorney, college park Older divorce alimony Maryland attorney, greenbelt Older divorce alimony Maryland attorney, oxon hill Older divorce alimony Maryland attorney, capitol heights Older divorce alimony Maryland attorney, national harbor Older divorce alimony Maryland attorney, Lanham Older divorce alimony Maryland attorney, district heights Older divorce alimony Maryland attorney, Riverdale park Older divorce alimony Maryland attorney, Landover Older divorce alimony Maryland attorney, Bladensburg Older divorce alimony Maryland attorney, Cheverly Older divorce alimony Maryland attorney, new Carrollton Older divorce alimony Maryland attorney, Rockville Older divorce alimony Maryland lawyer, Takoma park Older divorce alimony Maryland lawyer, chevy chase Older divorce alimony Maryland lawyer, Wheaton Older divorce alimony Maryland lawyer, Dickerson Older divorce alimony Maryland lawyer, Barnesville Older divorce alimony Maryland lawyer, Glenmont Older divorce alimony Maryland lawyer, Garrett park Older divorce alimony Maryland lawyer, glen echo Older divorce alimony Maryland lawyer, Montgomery village Older divorce alimony Maryland lawyer, Hyattsville Older divorce alimony Maryland lawyer, upper Marlboro Older divorce alimony Maryland lawyer, bowie Older divorce alimony Maryland lawyer, laurel Older divorce alimony Maryland lawyer, college park Older divorce alimony Maryland lawyer, greenbelt Older divorce alimony Maryland lawyer, oxon hill Older divorce alimony Maryland lawyer, capitol heights Older divorce alimony Maryland lawyer, national harbor Older divorce alimony Maryland lawyer, Lanham Older divorce alimony Maryland lawyer, district heights Older divorce alimony Maryland lawyer, Riverdale park Older divorce alimony Maryland lawyer, Landover Older divorce alimony Maryland lawyer, Bladensburg Older divorce alimony Maryland lawyer, Cheverly Older divorce alimony Maryland lawyer, new Carrollton Older divorce alimony Maryland lawyer,

There are two types of divorce in Maryland: limited divorce and absolute divorce.

Limited Divorce in Maryland

In Maryland, a limited divorce is a court-supervised separation. A limited divorce is restricted in the relief it grants because it does not end the marriage. Spouses with a limited divorce cannot legally remarry. Because Maryland limited divorce grounds do not have time requirements, filing for a limited divorce can be a useful legal tool for spouses who do not meet the duration requirements for an absolute divorce.

Separating spouses can file for a Maryland limited divorce in order to get the court to address their concerns quickly. Later,  the spouses can amend their pleadings when the time requirement is met for an absolute divorce ground. Similar to an absolute divorce, the court can also provide spousal relief for alimony, child custody, and child support.

The grounds for a limited divorce in Maryland include:

 • Cruelty of treatment of the complaining spouse or of a minor child of the complaining spouse;
 • Excessively vicious conduct to the complaining spouse or to a minor child of the complaining spouse;
 •  Desertion;
 •  Voluntary separation, if the parties are living separate and apart without cohabitation, and there is no reasonable expectation of reconciliation

Absolute Divorce in Maryland

A Maryland absolute divorce is what people traditionally think of as a divorce. This type of divorce permanently ends the marriage. An absolute divorce allows the spouses to remarry and provides the spouses an opportunity to change their name. Also, a Maryland absolute divorce also allows the courts to determine all property issues including equitable distribution of pensions, retirement accounts, and other marital assets.

When a divorce ground states a minimum time period, the time period must be satisfied before the divorce can be granted. Several divorce grounds are available if there is no reasonable expectation of a reconciliation of the marriage relationship.

The grounds for absolute divorce in Maryland are as follows:

 • Adultery;
 • Mutual Consent Divorce;
 • Desertion that has continued for 12 months without interruption;
 • 12-month separation, when the spouses have lived separate and apart without cohabitation for 12 months without interruption;
 • cruelty of treatment toward the complaining spouse or a minor child of the complaining spouse;
 • excessively vicious conduct toward the complaining spouse or a minor child of the complaining party;
 • Conviction of a felony or misdemeanor if the defendant has been sentenced to serve at least 3 years or an indeterminate sentence in a penal institution; and defendant has served 12 months of the sentence;
 • Insanity resulting in at least 3 years confinement in a mental institution, hospital, or other similar institution, and certain other requirement have been met.

Consult with a Maryland Absolute Divorce Attorney for Prince George’s County and Montgomery County

If you are considering filing for a Maryland absolute divorce or a Maryland limited divorce, the counsel of an experienced family law attorney can be very helpful. The Law Office of LaSheena M. Williams can represent your interests in filing for a divorce or a limited divorce in Maryland. Contact us today at (301) 778 – 9950 for a free case evaluation or to schedule a consultation appointment.

The information on this website is for general information purposes only. Nothing on this or associated pages, documents, comments, answers, emails, or other communications should be taken as legal advice for any individual case or situation. This information on this website is not intended to create, and receipt or viewing of this information does not constitute, an attorney-client relationship. Testimonials should not be taken as a guarantee of results or a promise to deliver certain results. Testimonials are provided for informational purposes only.